Εμπειρίες

Απολαύστε τη βόλτα σας κατά μήκος της χρυσής ακτής, εξερευνήστε τους πανέμορφους κήπους μας, ή αφήστε το χρόνο να κυλήσει νωχελικά απολαμβάνοντας τον ήλιο στην οργανωμένη παραλία μας.

Εδώ στο Sirens Beach & Village, είναι τιμή μας να σας προσφέρουμε ποιότητα , χαλάρωση, διασκέδαση και εγκάρδια φιλοξενία. Εμπειρίες για τον καθένα σας ξεχωριστά και για όλους μαζί.

Για εσάς που αναζητάτε την χαλάρωση, μπορείτε να δοκιμάσετε κάποια απ' τα πολυάριθμα προγράμματα μασάζ και περιποιήσεις spa που παρέχονται απ' την εξειδικευμένη ομάδα μας επαγγελματιών του Aegeo Spa. Επίσης δοκιμάστε να χαλαρώσετε αφήνοντας την περιποίηση των πελμάτων σας στα ψαράκια Garra Rufa στο Fish Spa, απολαμβάνοντας τη δροσιά και τ' αρώματα των κήπων μας με μια υπέροχη θέα στη θάλασσα.

Πείτε ένα μεγάλο "Ναι!" στην πραγματική διασκέδαση με την Ψυχαγωγική μας Ομάδα (Animation), η οποία θα σας προσφέρει μια τεράστια ποικιλία δραστηριοτήτων, παιχνιδιών, άθλησης και διασκέδασης καθ' όλη τη διάρκεια της μέρας σας και θα ομορφαίνει τις βραδιές σας με παραστάσεις, Show, παιχνίδια, μουσική, για όλους, ανεξαρτήτου ηλικίας.

Για τους νεότερους φιλοξενούμενούς μας η διασκέδαση δεν σταματά ποτέ! Το πρόγραμμα της Ομάδας Ψυχαγωγίας για τα παιδιά είναι πλούσιο σε δραστηριότητες, παιχνίδια για τη δημιουργία νέων φίλων, διασκέδαση, άθληση, μάθηση και δημιουργία. Με διαφορετικές Θεματικές Βραδιές κατά τη διάρκεια της βδομάδας, τα παιδιά θ' απολαμβάνουν όλα μαζί το δείπνο τους (Kids Table) στο εστιατόριό μας και μετά φυσικά χορός και κέφι με το πρόγραμμα Ντίσκο για Παιδιά (Kids Disco), που πραγματοποιείτε κάθε βράδυ πριν την έναρξη του Show της Ομάδας Ψυχαγωγίας.

Δραστηριότητες

!-- Sojern -->