Το κλίμα της Κρήτης, που είναι Μεσογειακό, έχει βοηθήσει στην ανάπτυξη όχι μόνο του τουρισμού αλλά και της πλούσιας άγριας ζωής στη θάλασσα, στην ξηρά και στον αέρα του νησιού.

Η Κρήτη έχει τόσα πολλά να προσφέρει στον επισκέπτη της... Απ' το "σπίτι" του Μινωικού πολιτισμού (τα Παλάτια της Κνωσού, Φαιστού, Μαλίων και Ζάκρου) ως τις μεγάλες σύγχρονες πόλεις του Ηρακλείου, του Ρεθύμνου, των Χανίων και του Αγίου Νικολάου.

Είναι περιτριγυρισμένη απο πανέμορφες παραλίες και άπειρα γραφικά χωριά, όπου η ομορφιά σε συνδυασμό με την ξακουστή κρητική φιλοξενία, καθιστούν τον κάθε προορισμό πιο αξέχαστο απ' τον προηγούμενο. καθιστούν τον κάθε προορισμό πιο αξέχαστο απ' τον προηγούμενο.

Οργανώστε τις διακοπές σας στην Κρήτη!

Κάντε κράτηση στο Sirens Hotels και αφήστε μας να σας βοηθήσουμε ν' ανακαλύψετε τις ομορφιές του φημισμένου μας νησιού! Κάντε κράτηση στο Sirens Hotels και αφήστε μας να σας βοηθήσουμε ν' ανακαλύψετε τις ομορφιές του φημισμένου μας νησιού!

Το Ηράκλειο είναι η πρωτεύουσα της Κρήτης και είναι η 4η μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδας μας, με πληθυσμό περίπου 173.450 κατοίκους και έκταση 20 τχλμ. Μ' ένα πολυάσχολο λιμάνι, διεθνές αεροδρόμιο (Νίκος Καζαντζάκης) και μια μεγάλη αγορά με πολυάριθμα καταστήματα, καφετέριες, εστιατόρια, clubs και bars.

Τα Μάλια είναι μια κωμόπολη με δύο όψεις, που ορίζονται απ' τον κύριο εθνικό βόρειο άξονα που περνάει απ' τη μέση της πόλης. Η περιοχή προς την παραλία είναι γεμάτη από ξενοδοχεία, καταστήματα, εστιατόρια, clubs και bars και σφύζει από νυχτερινή ζωή κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου. Η άλλη όψη είναι το μικρό, παραδοσιακό, παλιό χωριό - όπως συνηθίζεται να το αποκαλούν - των Μαλίων με γραφικές γειτονιές, με πολλά φιλικά οικογενειακά εστιατόρια, μπαρ και ομορφοστόλιστα με λουλούδια σοκάκια για τη βόλτα σας.

Πληροφορίες

Sirens Hotels
Εμανουήλ Τσαγκαράκη,
70007 Μάλια, Κρήτη,
Ελλάδα
Τηλ: (+30) 28970 35100
Fax: (+30) 28970 31325
email: info@sirenshotels.gr

Χάρτης

!-- Sojern -->